Seria 600 - Sisteme glisare

sageata-mica

Solutia perfecta pentru un spatiu limitat

Sistemele de glisare pentru usile din sticla ofera solutia perfecta pentru un spatiu limitat si reprezinta o combinatie ideala intre confort, eficienta si eleganta.

Exista mai multe variante de sisteme de glisare, iar alegerea modelului tine, de cele mai multe ori, de preferintele personale, de nevoi si de spatiul disponibil, dezvoltandu-se mai multe optiuni de sisteme de glisare atat pentru cabine de dus, cat si pentru compartimentari din sticla de interior sau de exterior.

MGS vine in intampinarea a mai multor tipuri de nevoi, oferind sisteme pentru imbinarea panourilor de sticlala la 90 grade si respectiv la 180 grade, pentru usi duble sau simple, pentru tevi dreptunghiulare, ovale sau rotunde.

Sticla este utilizata ca element de design, avand la baza si un aspect functional si tehnologic bine stabilit, acest lucru fiind posibil si datorita noilor tehnologii ce permit prelucrarea sticlei astfel incat sa fie suficient de rezistenta si sa permita sisteme de prindere cu o utilitate sporita, integrand un mix tehnologic sticla-feronerie eficient.

Go to Top